l’alcaldessa responPLA CAUFEC
Albert preguntat 1 any abans

La zona on es planteja aquest gran desenvolupament urbanistic és un autèntic privilegi pels ciutadans d’esplugues. Un espai impagable que molts ciutadans gaudim cada dia. El plà CAUFEX canviarà per sempre més aquest gran espai verd per afavorir negocis i vivendes de luxe. Quins criteris s’han seguit per tirar endavant aquest projecte, més enllà del pur interés econòmic del que es beneficiarà l’ajutnament?
Segona pregunta al respecte. Cada matí els que hi vivim ens trobem un gran embús. Com penseu millorar aquest accés a la ciutat perque l’embús diari no es converteixi en un caos descomunal?

1 Respostes
Alcaldessa Administrador contestat 1 any abans

Estic d’acord en que aquesta zona és privilegiada. Si pots recupera la foto de l’Av. Jacint Esteve de fa 15 anys. No era ben bé el mateix: torres d’alta tensió, antic circuit de motocross i sense l’actual “pradera” central. Per no parlar de l’actual urbanització dels carrers. L’espai verd és intocable, ja ho he dit abans (en resposta anterior). En un moment de crisi, i en qualsevol moment, atreure negocis és importantíssim per al progrés d’una ciutat com la nostra. Pel que fa a les vivendes de “luxe”, algunes tenen dimensions inferior als 60m2. Pel que fa als criteris, aquest és un planejament aprovat per Ajuntament inicialment i per Generalitat definitivament fa més de 10 anys. Tema mobilitat: en el seu moment es van fer els estudis preceptius revisats per Carreteres i per tant quan el Pla de mobilitat entri en funcionament hauria de permetre una mobilitat sostenible. A més a més, estem fent un esforç enorme per fer el camí ciclable entre Barcelona i Esplugues. Som partidaris d’afavorir la bicicleta, el transport públic i els desplaçaments a peu. Hauríem d’intentar disuadir el vehicle privat. Gràcies.